پیام آور عفت و بصیرت
حضرت زینب(سلام الله علیها) دانش آموخته مکتب وحی و پرورش یافته در دامان پاک و مطهر فاطمی هستند. سیره تربیتی ایشان مبتنی بر فرهنگ فاطمی و علوی است و دیدگاه حضرت درباره عفت و حجاب همان است که مادر بزرگوارشان حضرت زهرا(سلام الله علیها) معتقد بودند. عفت و حجاب حضرت زینب(سلام الله علیها) نمونهای کامل برای زنان و دخترانی است که خود را دوستدار اهل بیت(علیه السلام) می دانند. یحیی که در زمان امیرالمؤمنین(علیه السلام) مدتی طولانی در مدینه از همسایگان زینب کبری(سلام الله علیها) بوده است به خداوند متعال سوگند میخورد که حتی شَبَحی از این بانوی مکرمه را نیز ندیده و صدایی از ایشان نشنیده است! در این روایت تاریخی نکته ظریفی بخوبی هویداست که مادر ایشان حضرت فاطمه(سلام الله علیها) نیز روزی که رسول گرامی اسلام ازایشان پرسیدند«بهترین چیز برای زن چیست؟» فرمودند: «هیچ چیز برای زن بهتر از این نیست که هیچ مردی را نبیند و هیچ مردی نیز او را نبیند.» بنابراین می بینیم که تعریف حضرت از حفظ حیا و عفت همان است که مادرشان در نظر داشتند.
با توجه به اینکه زنان و دختران ما در عصر حاضر آماج هجمه ها و حملات ضد فرهنگی منحط غرب هستند بیتردید توجه به سیره زندگی حضرت زینب(سلام الله علیها) نقش ویژه ای در این روزها ایفا می کند. قطعاً می دانید طی سالهای اخیر جریانهای وهابی و تکفیری از یک سو و استعمار فرهنگی و منحط غربی از سوی دیگر تلاش می کنند چهره دیگری از زنان مسلمان ارایه کنند و این در حالی است که سیره زندگی حضرت زینب(سلام الله علیها) که برگرفته از فرهنگ فاطمی است با این جریانها منافات دارد.
بنابراین وظیفه تک تک ماست که رهنمودهای این بانوی مکرمه را به عنوان الگویی کامل به همگان عرضه کنیم. آن حضرت الگوی کاملی از عفاف و حجاب و بصیرت دینی هستند و ما باید تلاش کنیم این الگو را به صورت کاربردی برای زنان و دختران مسلمان ایرانی نشر و توسعه دهیم.